Ledenstop tennis- & padellidmaatschap

Op dit moment genieten 200 tennis- & padelleden van onze faciliteiten op de vereniging. We zien dat de padelbanen in de avond en in het weekend zo goed als helemaal vol zijn. Om alle leden gebruik van onze faciliteiten te kunnen garanderen hebben we daarom gekozen om een ledenstop te introduceren. We gaan werken met een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen. Deze wachtlijst geldt zowel voor nieuwe leden als bestaande tennisleden die hun lidmaatschap willen omzetten naar een tennis- & padellidmaatschap.

Wat moet je weten over de wachtlijst?
– Je schrijft in voor een Tennis- & Padellidmaatschap 2023. De contributie voor 2023 is nog niet vastgesteld, de contributie voor senioren in 2022 is € 165,00. De definitieve contributie wordt pas vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering begin 2023.
– Zodra we de afmelding van een lid binnen krijgen informeren we je dat je aanspraak maakt op een volledig lidmaatschap 2023.
– Het lidmaatschap van het opgezegde lid loopt af op 31-12-2022, we melden je aan als lid voor 2023, dit lidmaatschap gaat in op 1-1-2023.
– Je betaald pas voor een lidmaatschap zodra we je aanmelden als lid, zolang je op de wachtlijst staat hoef je niets te betalen.
– Deze wachtlijst geldt zowel voor nieuwe leden als bestaande tennisleden die hun lidmaatschap willen omzetten naar een tennis- & padellidmaatschap.
– er zal géén actie of  kennismakingslidmaatschap tennis- & padel komen begin 2023.

Het blijft mogelijk om padelbanen te huren via meet and play voor niet-leden.
Ook kunnen bestaande tennis- & padelleden niet-leden introduceren voor een bedrag van € 7,50 kunnen deze niet-leden (of tennisleden) gebruik maken van de padelbanen.

aanmelden voor op de wachtlijst te komen kan je hier doen. 

Het blijft mogelijk om padelbanen te huren via meet and play voor niet-leden.
Ook kunnen bestaande tennis- & padelleden  niet-leden introduceren voor een bedrag van € 7,50 kunnen deze niet-leden (of tennisleden) gebruik maken van de padelbanen.

Daarnaast hebben we nog 246 leden die alleen van onze tennisfaciliteiten gebruik maken. Let op: Het blijft mogelijk om enkel een tennislidmaatschap af te sluiten.
Hiermee kun je dan geen ‘gratis’ gebruik maken van de padelbanen, maar betaal je introducégeld of baanhuur als je wilt padellen.

Clubagenda