Zomertrainingen

Vanaf heden is de inschrijving voor de zomertraining 2023 Tennis & Padel bij TPV Simpelveld geopend.

Event Serve jouw partner in TENNIS & PADEL. Wij hebben weer veel zin om jullie om de baan te verwelkomen en je verder te brengen in het tennis en/of padelspel. We bieden zowel als volwassenen als jeugd een volledig trainingsprogramma. Graag stellen we onze trainers aan u voor, zie bijlage!

AANMELDEN ZOMERTRAINING TENNIS 2023

 Voor alle pakketten geldt een lesduur van 60 min. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd of de kosten evenredig aangepast. Alle lespakketten starten in de week van 3 april 2023 en lopen door tot en met 15 oktober 2023 (18 weken).

 Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/jullie. Neem voor beschikbaarheid, prijzen en overige vragen contact op met Peter Snippe per mail via tennis@eventserve.nl.

 AANMELDEN ZOMERTRAINING PADEL 2023

Voor alle pakketten geldt een lesduur van 60 min. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd of de kosten evenredig aangepast. Alle lespakketten starten in de week van 10 april 2023.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/jullie. Neem voor beschikbaarheid, prijzen en overige vragen contact op met Bjorn Boumans per mail via padel@eventserve.nl.

Ook bestaat de mogelijkheid om je per groep of team op te geven.

Voor meer informatie of wil je direct inschrijven klik op de volgende link: https://eventserve.plannedtennis.nl/tpvsimpelveld/inschrijven

Uiterste aanmelddatum is zaterdag 4 maart 2023.

Zomertrainingen bij TPV Simpelveld in 2023 

Deze nieuwsbrief gaat specifiek over de zomertrainingen in 2023 bij TPV Simpelveld. Het bestuur van  TPV Simpelveld vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk leden training volgen en wedstrijden spelen.  Daardoor groeit het plezier in de sport. Het lijkt erg vroeg, maar de tijd gaat snel.  

Event Serve blijft ook komend zomerseizoen uw vertrouwd gezicht voor uw tennis -en  padeltrainingen bij TPV Simpelveld 

TENNIS:  

Marc Gillissen blijft vanuit Event Serve de clubtrainer en blijft op de vertrouwde manier  tennistrainingen verzorgen in een cyclus van 18 weken, met een onderbreking van 6 weken tijdens  de zomerperiode. Even kort voorstellen: 

Mijn naam is Marc Gillissen en ik ben de vader van 2 prachtige dochters waar ik met volle teugen van  geniet. Net zoals ik van hen geniet, geniet ik ook van het op de baan staan en lessers nieuwe dingen  bij te brengen. Dit doe ik ondertussen al meer dan 20 jaar. Ik doe er dan ook alles aan om via de  nodige cursussen de nieuwste technieken en tactieken toe te passen. Al blijft plezier op de baan  nummer 1 bij mij.

PADEL: 

Maarten Schuurman en Bjorn Boumans zijn sinds afgelopen winterperiode ook voor padeltrainingen  het vertrouwde gezicht vanuit Event Serve en clubtrainers. Vanaf januari 2023 heeft Rick Slangen het padelteam versterkt. Event Serve blijft op de vertrouwde manier padeltrainingen verzorgen in een  cyclus van 5, 10, 15 weken, met een onderbreking van 6 weken tijdens de zomerperiode. Peter heeft  een aantal jaren het padelspel ontdekt en heeft afgelopen jaar ook de padelopleiding gevolgd. 

Ook Maarten Schuurman en Rick Slangen stellen zich voor: 

Maarten Schuurman 

Ik ben Maarten en heb in het verleden fulltime tennisles gegeven. Dat is inmiddels alweer 20 jaar  geleden. Ondanks dat ik al zo’n 9 jaar geleden via mijn werk in aanraking ben gekomen met padel,  ben ik het afgelopen jaar pas echt gestart met competitie en wedstrijden spelen. 

Afgelopen jaar de opleiding voor padeltrainer gevolgd. Ik probeer zo enthousiast mogelijk  beginnende (jeugd)spelers de basis kneepjes van het padelspel bij te brengen. 

Ik woon in Landgraaf met m’n vrouw en drie kinderen. Sporten is mijn passie en naast padel en  tennis ga ik graag fietsen, mountainbiken en skiën. 

Rick Slangen 

Ik ben sinds jonge leeftijd begonnen met tennissen. Momenteel al 3 jaar actief niveau 3/4 in tennis.  Echter sinds 2 jaar helemaal bevlogen van het padelspel. Om hier verder in de te groeien als speler,  maar ook mijn kennis van het padelspel over te dragen vorig jaar mijn padelopleiding genoten en  voltooid.  

Vooral met als doel om de mensen te laten genieten van padel. Ik woon momenteel in Heerlen.  Naast Padel hou ik enorm van skiën en een sociaal en actief leven.

Met sportieve groet,

TEAM EVENT SERVE

Clubagenda