Padelles

AANMELDEN ZOMERTRAINING PADEL 2023

Voor alle pakketten geldt een lesduur van 60 min. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd of de kosten evenredig aangepast. Alle lespakketten starten in de week van 10 april 2023.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/jullie. Neem voor beschikbaarheid, prijzen en overige vragen contact op met Bjorn Boumans per mail via padel@eventserve.nl.

Ook bestaat de mogelijkheid om je per groep of team op te geven.

Voor meer informatie of wil je direct inschrijven klik op de volgende link: https://eventserve.plannedtennis.nl/tpvsimpelveld/inschrijven

Uiterste aanmelddatum is zaterdag 4 maart 2023.

 

Onze padeltrainers:

Maarten Schuurman en Bjorn Boumans zijn sinds afgelopen winterperiode ook voor padeltrainingen het vertrouwde gezicht vanuit Event Serve en clubtrainers. Vanaf januari 2023 heeft Rick Slangen het padelteam versterkt. Event Serve blijft op de vertrouwde manier padeltrainingen verzorgen in een cyclus van 5, 10, 15 weken, met een onderbreking van 6 weken tijdens de zomerperiode. Peter heeft een aantal jaren het padelspel ontdekt en heeft afgelopen jaar ook de padelopleiding gevolgd.

 

Ook Maarten Schuurman en Rick Slangen stellen zich voor:

 

Maarten Schuurman

Ik ben Maarten en heb in het verleden fulltime tennisles gegeven. Dat is inmiddels alweer 20 jaar geleden. Ondanks dat ik al zo’n 9 jaar geleden via mijn werk in aanraking ben gekomen met padel, ben ik het afgelopen jaar pas echt gestart met competitie en wedstrijden spelen.

Afgelopen jaar de opleiding voor padeltrainer gevolgd. Ik probeer zo enthousiast mogelijk

beginnende (jeugd)spelers de basis kneepjes van het padelspel bij te brengen. Ik woon in Landgraaf met m’n vrouw en drie kinderen. Sporten is mijn passie en naast padel en

tennis ga ik graag fietsen, mountainbiken en skiën.

 

Rick Slangen:

Ik ben sinds jonge leeftijd begonnen met tennissen. Momenteel al 3 jaar actief niveau 3/4 in tennis. Echter sinds 2 jaar helemaal bevlogen van het padelspel. Om hier verder in de te groeien als speler, maar ook mijn kennis van het padelspel over te dragen vorig jaar mijn padelopleiding genoten en voltooid. Vooral met als doel om de mensen te laten genieten van padel. Ik woon momenteel in Heerlen. Naast Padel hou ik enorm van skiën en een sociaal en actief leven.

Het volgen van lessen is uitsluitend voor leden van TPV Simpelveld, Schrijf je nu in als lid.