Regels

Als vereniging hanteren we een puntensysteem:

  • Ieder lid van 18 jaar en ouder moet streven naar het verdienen van minstens 8 punten per jaar.
  • Seniorleden vanaf 70 jaar kunnen volstaan met het verdienen van slechts 4 punten per jaar
  • Inschrijven voor diensten kan op 2 manieren:
    • Via je eigen Mijn KNTLB webpagina (redelijk overzichtelijk).
    • Via de KNLTB app.  Drukken op “Club” -> “Diensten”.
  • Schroom niet om in te schrijven, en eventueel ook weer te annuleren.  Annuleren kan zonder problemen tot 1 dag voor de plandatum.  Probeer wel altijd tijdig(er) te annuleren, omdat dat het eenvoudiger maakt voor iemand anders om in te vallen.  Als je minder dan 10 dagen voor de plandatum annuleert, zou het wel fijn zijn als je nog moeite doet om een vervanger te regelen.  Als dat niet lukt, meldt het dan in de desbetreffende Whatsapp TPVS groep die hoort bij de dienst waar je voor ingeschreven bent.
  • Diensten die niet doorgaan, worden door de vereniging geannuleerd.  Je krijgt daar bericht van in de E-mail, en je ziet het tevens in je KNLTB app: de dienst verdwijnt dan uit je persoonlijke agenda.  Wordt dit meer dan 24 uur voorafgaand aan de aanvang van de dienst door de vereniging geannuleerd, krijg je hier geen dienstpunten voor.  Wordt dit minder dan 24 uur voorafgaand aan de aanvang van de dienst door de vereniging geannuleerd, krijg je nog steeds de dienstpunten toegekend, ook al heb je niet hoeven te verschijnen.
  • Reguliere diensten zijn punten per persoon.  Als je graag met z’n tweeën een dienst wil draaien waar maar voor 1 iemand een inschrijving mogelijk was, dan geldt de dienst alleen voor de persoon die ingeschreven heeft. Het is wel toegestaan om voor de gezelligheid met z’n tweeën een dienst te draaien, maar wil je allebei punten hiervoor hebben, dan moet er ingetekend worden op diensten tijdens evenementen waar meer mensen nodig zijn (bijv. op sommige competitieavonden).

Als je alle dienstenpagina’s bekeken hebt, maar nog steeds vragen of suggesties hebt, stuur ze per E-mail naar ons team via: diensten@tpvsimpelveld.nl