TENNISBAAN HUREN

Het is mogelijk om zowel binnen- als buitenbanen te huren op onze accommodatie.

Huren buitenbanen:

Je kan makkelijk en snel de baan boeken via de website www.tennisboeker.nl  
Het tarief voor een buitenbaan is € 20,- per 60 minuten.

Selecteer je datum en tijd waarop je wilt tennissen en betaal direct online de baan.
Na de betaling zal je reservering zichtbaar zijn voor alle leden in de KNLTB Clup.App zoals ook op het digitale afhangbord in ons clubgebouw.

Indien u als gast of introducé al bent begonnen te spelen kunt u niet van de baan worden gehaald en speelt u uw 60 minuten uit.

Tennisarrangement

Leuk voor een personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, etc. Minimaal 8 personen op 2 tennisbanen. Zowel voor volwassenen als jeugd. Arrangementen worden alleen afgesloten in combinatie met consumpties en hapjes verzorgd door de TPV Simpelveld. Meegenomen consumpties en hapjes zijn niet toegestaan.
Tennis & Padelvereniging Simpelveld beschikt over een gezellig clubhuis en terras waar u uw uitje helemaal compleet maakt. Uw uitje kan tevens worden gecombineerd met padel.

Denk bij een arrangement o.a. aan de volgende mogelijkheden:

  • Ontvangst met consumptie (koffie, thee of frisdrank) + lekkernij
  • Sportdrankje met versnapering voor tijdens het sporten
  • Borrelgarnituur
  • Losse consumpties verkrijgbaar in de kantine tegen geldende prijzen

Interesse in een tennisarrangement? Mail ons via voorzitter@tpvsimpelveld.nl

Huren binnenbanen:

voor de huur van banen in onze exclusieve tennishal verwijzen wij u naar de site van tennishal Simpelveld: www.thsimpelveld.nl

Introducé-regeling:

Introducees kunnen onder begeleiding van een lid van de vereniging voor € 7,50 per 60 minuten spelen. Er moet dus dan wel een lid van de vereniging meespelen!

Het introducerend lid kan online via de KNLTB Club.App een baan reserveren met een introducé. Je krijgt na de reservering een e-mail met een bevestiging. Onderaan deze bevestigingsmail staat een betaallink om het bedrag voor de introducé te voldoen. Betaal vooraf en spreek onderling af of het TPV Simpelveld-lid of de introducé de betaling uitvoert. Zo voorkom je misverstanden en dus een dubbele betaling.

Let op! Bij drukte hebben eigen leden voorrang. Indien u als gast of introducé al bent begonnen te spelen kunt u niet van de baan worden gehaald en speelt u uw 60 minuten uit. Maar indien er een lange wachtrij is voor nog te beginnen spelers (zie het digitale afhangbord) dan sluit u als gast of introducé dus altijd achteraan.

Trainen bij TPV Simpelveld als niet lid:

Buiten trainen als niet-lid is niet mogelijk, wel kunt u gebruik maken van lessen in de tennishal. U kunt hiervoor contact opnemen met onze trainer: Marc Gillissen 06-14449778 of stuur een mail naar tennis@eventserve.nl. Vermeld dat het om les gaat bij TPV Simpelveld.

Graag attenderen wij op het baanreglement dat geldend is binnen onze tennisclub en het park.