Sponsormogelijkheden

Twee vliegen in één klap

Als sponsor sla je twee vliegen in één klap. Je geeft namelijk invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid en je zorgt voor positieve publiciteit voor jouw bedrijf. Door sponsoring vergroot je de naamsbekendheid van jouw onderneming en versterk je het imago. Je kunt ook een bepaald product of een specifieke dienst onder de aandacht brengen. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief geringe kosten kun je dus veel betekenen voor onze vereniging en tegelijkertijd je bedrijf positief sportief in de spotlight zetten!

Vormen van sponsoring

Wij zijn onze gevers en sponsoren altijd zeer dankbaar voor elke vorm van schenking of sponsoring en tonen dat, indien gewenst, op verschillende wijzen. Zo kan je kiezen voor een uiting op een winddoek of reclamebord langs de tennisbaan, maar ook sponsoring van een evenement/toernooi. Tevens brengen wij uw bedrijf onder de aandacht op onze website. We gaan graag met je in gesprek over sponsoring op maat.

Hoofdsponsor, jaarlijkse bijdrage € 350,00
Sponsor, jaarlijkse bijdrage € 140,00
Club van 50, jaarlijkse bijdrage € 50,00

Interesse in maatwerk? Dat kan!

Indien u interesse heeft om onze club te steunen neem dan contact op met Marcel Werry via sponsoring@tpvsimpelveld.nl en wij zullen u alle informatie verstrekken.