Overzicht lidmaatschappen

Binnen TPV Simpelveld kennen we diverse vormen van lidmaatschap, door deze diversiteit willen we voldoen aan de vraag vanuit leden / nieuwe leden. Onderstaand een overzicht van alle actuele lidmaatschappen binnen TPV Simpelveld. Aanvullend aan onderstaande lidmaatschappen zijn er regelmatig acties, deze tijdelijke acties worden ook op onderstaande pagina weergegeven.

 

LEDENSTOP TENNIS- & PADELLIDMAATSCHAP

Op dit moment genieten 200 tennis- & padelleden van onze faciliteiten op de vereniging. We zien dat de padelbanen in de avond en in het weekend zo goed als helemaal vol zijn. Om alle leden gebruik van onze faciliteiten te kunnen garanderen hebben we daarom gekozen om een ledenstop te introduceren.

Wachtlijst Tennis- & Padellidmaatschap
We werken met een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen, wil jij op deze wachtlijst komen? Vul dan het inschrijfformulier in, indien huidige leden hun lidmaatschap opzeggen, geldt deze opzegging per 31-12-2022. Vanaf 1-1-2023 zullen we je dan aanmelden als tennis- & padellid van onze vereniging, vanaf dat moment betaal je ook voor je lidmaatschap.

Wat moet je weten over de wachtlijst?
– Je schrijft in voor een Tennis- & Padellidmaatschap 2023.
– Zodra we de afmelding van een lid binnen krijgen informeren we je dat je aanspraak maakt op een volledig lidmaatschap 2023.
– We melden je aan als lid voor 2023, dit lidmaatschap gaat in op 1-1-2023.
– Je betaald pas voor een lidmaatschap zodra we je aanmelden als lid, zolang je op de wachtlijst staat hoef je niets te betalen.
– Deze wachtlijst geldt zowel voor nieuwe leden als bestaande tennisleden die hun lidmaatschap willen omzetten naar een tennis- & padellidmaatschap.
– Er zal géén actie of  kennismakingslidmaatschap tennis- & padel komen begin 2023.

Het blijft mogelijk om padelbanen te huren via meet and play voor niet-leden.
Ook kunnen bestaande tennis- & padelleden niet-leden introduceren voor een bedrag van € 7,50 kunnen deze niet-leden (of tennisleden) gebruik maken van de padelbanen.

 

Daarnaast hebben we nog 246 leden die alleen van onze tennisfaciliteiten gebruik maken. Let op: Het blijft mogelijk om enkel een tennislidmaatschap af te sluiten. Hiermee kun je dan geen ‘gratis’ gebruik maken van de padelbanen, maar betaal je introducégeld of baanhuur als je wilt padellen.

 

Lid worden?

Lid worden van onze vereniging is heel eenvoudig. Op onze site vind je een inschrijfformulier om je aan te melden als lid.
Het formulier is binnen 3 minuten ingevuld en wordt automatisch bij onze ledenadministratie afgeleverd.
Inschrijfgeld, eenmalig voor nieuwe leden: Senioren: € 15.00, Junioren: € 10,00 Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Dit betekent dat je het lidmaatschap aan gaat voor het lopende jaar tot aan 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Uitzondering is de Zomer Challenge, deze heeft een einddatum 3 maanden na de startdatum van je lidmaatschap.

 

Reguliere contributie voor 2023:  

De contributie wordt per jaar vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering in het begin van het jaar.

Senioren vanaf 17 jaar:

Tennis- & Padel seniorlid, € 165,00 per jaar
Tennis & padel seniorlid 17 t/m 22 jaar,  € 115,00 per jaar
Tennis seniorlid, € 130,00 per jaar
Tennis seniorlid 17 t/m 22 jaar, € 80,00 per jaar

Tennis- & padel jeugdleden tot 17 jaar:

1e jeugdlid   €   60,00 per jaar
2e jeugdlid   €   53,00 per jaar
3e jeugdlid   €   48,50 per jaar

Tennis jeugdleden:

1e Juniorlid € 45,00
2e Juniorlid € 38,00
3e Juniorlid € 33,50

Steunend lid € 15,00

 

Competitielidmaatschap 2023:

Senioren vanaf 17 jaar: € 30,00 per voorjaars- of najaarscompeittie
Junioren: gratis.
De volgende voorwaarden zijn geldig voor het competitielidmaatschap:

  • De persoon is volledig lid van andere vereniging
  • Het team bestaat minimaal 50% uit volledig betalende TPV Simpelveld
  • Alleen geldig gedurende de competitieweken
  • Mag niet gebruik worden als alternatief lidmaatschap voor lessen
  • Mogen niet deelnemen aan clubactiviteiten
  • De persoon betaald ook mee aan de competitiebijdrage per team
  • Bij overbezetting competitieteams, gaan teams met volledig betalende TPV Simpelveld leden voor

Lidmaatschap per jaar 

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Dit betekent dat je het lidmaatschap aan gaat voor het lopende jaar tot aan 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Aangezien ons park voorzien is van gravelbanen zijn we afhankelijk van het weer m.b.t. het openen en sluiten van het buitenseizoen.
Het buitenseizoen voor tennis start meestal begin april tot eind oktober / begin november.
Voor padel loopt het seizoen bijna het gehele jaar door. Alleen bij extreem koud of nat weer is het niet mogelijk om padel te spelen.

De jaarlijkse contributie wordt via het KNLTB-Club-collect systeem geïnd. U ontvangt hiervoor in het voorjaar een mail met een betaallink. U kunt kiezen uit een directe betaling via Ideal of automatische incasso. Let op, u krijgt geen factuur! E-mail niet ontvangen? Mail dan naar Estelle Souren ledenadministratie@tpvsimpelveld.nl 

Nieuwe leden dienen altijd een foto / selfie aan te leveren, deze kan je uploaden via het inschrijfformulier. Ook als u reeds bekend bent bij de KNLTB. Zonder pasfoto kan geen KNLTB lidmaatschap aangevraagd worden.

Het lidmaatschap van TPV Simpelveld wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Leden die willen opzeggen dienen ervoor te zorgen dat de opzegging vóór 1 december door de ledenadministratie is ontvangen, de opzegging is dan geldig voor het volgende seizoen. Bijvoorbeeld: u zegt op vóór 1 december 2023, voor het buitenseizoen van 2024.

Vragen? Neem contact op.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Estelle Souren via ledenadministratie@tpvsimpelveld.nl