Overzicht lidmaatschappen

Binnen TPV Simpelveld kennen we diverse vormen van lidmaatschap, door deze diversiteit willen we voldoen aan de vraag vanuit leden / nieuwe leden. Onderstaand een overzicht van alle actuele lidmaatschappen binnen TPV Simpelveld. Aanvullend aan onderstaande lidmaatschappen zijn er regelmatig acties, deze tijdelijke acties worden ook op onderstaande pagina weergegeven.

Lid Worden?

Lid worden van onze vereniging is heel eenvoudig. Op onze site vindt u een inschrijfformulier om zich aan te melden als lid.
Het formulier is binnen 3 minuten ingevuld en wordt automatisch bij onze ledenadministratie afgeleverd. Inschrijfgeld, eenmalig voor nieuwe leden: Senioren: € 15.00, Junioren: € 10,00

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Dit betekent dat je het lidmaatschap aan gaat voor het lopende jaar tot aan 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Uitzondering is de Zomer Challange, deze heeft een einddatum 3 maanden na de startdatum van je lidmaatschap.

Tennis & Padel – Kennismakingslidmaatschap 2022:

Maak voor € 85 kennis met TPV Simpelveld en gebruik onze 6 verlichte tennisbanen & 3 verlichte padelbanen onbeperkt voor de rest van 2022! De padelbanen zijn op dit moment in aanleg en wij verwachten dat deze in juli 2022 klaar zijn voor gebruik.

Tennis & Padel 2022: € 85

— klik hier en schrijf je direct in —

Deze actie is voor nieuwe leden, of oud-leden die minimaal 5 jaar geen lid waren van TPV Simpelveld (voorheen TVS). 
Nadat het kalenderjaar is afgelopen zal je lidmaatschap automatisch worden omgezet naar een lidmaatschap conform onderstaande reguliere contributie-bedragen.

 

Tennis – Kennismakingslidmaatschap 2022:

Speciaal voor nieuwe leden hebben we in het eerste jaar een special lidmaatschap. Hierdoor kan je tegen gereduceerd tarief kennismaken met tennis en onze vereniging tot het einde van het lopende kalenderjaar.

Kennismakingslidmaatschap tennis senioren: € 75,00
Kennismakingslidmaatschap tennis seniorlid 17 t/m 22 jaar, € 50,00
Kennismakingslidmaatschap tennis junioren: € 25,00 

Dit kennismakingslidmaatschap voor nieuwe leden is eenmalig te gebruiken, men dient minimaal 5 jaar geen lid te zijn geweest van TPV Simpelveld (voorheen TVS)
Nadat het kalenderjaar is afgelopen zal je lidmaatschap automatisch worden omgezet naar een lidmaatschap conform onderstaande reguliere contributie-bedragen.

Tennis – Zomer Challenge

De Zomer Tennis Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, voor drie maanden vrij tennissen incl. 3 tennislessen en een Zomer Tennis Challenge BBQ toernooi in september.

De kosten voor dit zomer abonnement bedragen
€ 60,- voor senioren en € 40,- voor junioren.

Ben jij door een lid van onze vereniging getipt om gebruik te maken van dit abonnement? Dan verdienen jullie 2 consumptiebonnen voor een drankje. Geef bij de aanmelding de naam aan van het TPV Simpelveld lid dat jou getipt heeft over dit lidmaatschap.

Je kunt in de maanden juni, juli en augustus OF in juli, augustus en september onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. Daarna stopt het lidmaatschap automatisch.

 

Reguliere contributie voor 2022: 

Senioren vanaf 17 jaar:

Tennis & Padel seniorlid € 165,00 per jaar
Tennis seniorlid, € 130,00 per jaar
Tennis seniorlid 17 t/m 22 jaar, € 80,00 per jaar

Tennis & padel jeugdleden tot 17 jaar:

1e jeugdlid   €   60,00 per jaar
2e jeugdlid   €   53,00 per jaar
3e jeugdlid   €   48,50 per jaar

Tennis jeugdleden:

1e Juniorlid € 45,00
2e Juniorlid € 38,00
3e Juniorlid € 33,50

Steunend lid € 15,00

Competitielidmaatschap 2022:

Senioren vanaf 17 jaar: € 30,00 per voorjaars- of najaarscompeittie
Junioren: gratis.
De volgende voorwaarden zijn geldig voor het competitielidmaatschap:

  • De persoon is volledig lid van andere vereniging
  • Het team bestaat minimaal 50% uit volledig betalende TPV Simpelveld
  • Alleen geldig gedurende de competitieweken
  • Mag niet gebruik worden als alternatief lidmaatschap voor lessen
  • Mogen niet deelnemen aan clubactiviteiten
  • De persoon betaald ook mee aan de competitiebijdrage per team
  • Bij overbezetting competitieteams, gaan teams met volledig betalende TPV Simpelveld leden voor

Lidmaatschap per jaar 

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Dit betekent dat je het lidmaatschap aan gaat voor het lopende jaar tot aan 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Uitzondering is de Zomer Challange, deze heeft een einddatum 3 maanden na de startdatum van je lidmaatschap.

Aangezien ons park voorzien is van gravelbanen zijn we afhankelijk van het weer m.b.t. het openen en sluiten van het buitenseizoen.
Het buitenseizoen voor tennis start meestal begin april tot eind oktober / begin november.
Voor padel loopt het seizoen bijna het gehele jaar door. Alleen bij extreem koud of nat weer is het niet mogelijk om padel te spelen.

De jaarlijkse contributie wordt via het KNLTB-Club-collect systeem geïnd. U ontvangt hiervoor in het voorjaar een mail met een betaallink. U kunt kiezen uit een directe betaling via Ideal of automatische incasso. Let op, u krijgt geen factuur! E-mail niet ontvangen? Mail dan naar Estelle Souren ledenadministratie@tpvsimpelveld.nl 

Nieuwe leden dienen altijd een foto / selfie aan te leveren, deze kan je uploaden via het inschrijfformulier. Ook als u reeds bekend bent bij de KNLTB. Zonder pasfoto kan geen KNLTB lidmaatschap aangevraagd worden.

Het lidmaatschap van TPV Simpelveld wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Leden die willen opzeggen dienen ervoor te zorgen dat de opzegging vóór 1 december door de ledenadministratie is ontvangen, de opzegging is dan geldig voor het volgende seizoen. Bijvoorbeeld: u zegt op vóór 1 december 2022, voor het buitenseizoen van 2023.

Vragen? Neem contact op.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Estelle Souren via ledenadministratie@tpvsimpelveld.nl