De interne padelcompetitie bij TPV Simpelveld

Word jij de eerste padel Koning en/of Koningin van Simpelveld?

Wedstrijd ervaring opdoen, tellen, spelregels, het is voor velen even wennen. Daarom willen we jullie graag wat bieden om laagdrempelig wedstrijd ervaring op te doen.
Dit najaar en deze winter organiseren wij een vriendschappelijke Padel wintercompetitie voor de clubleden van TPV Simpelveld. De competitie is toegankelijk voor alle niveaus en een ideale kans om je te meten met de andere padelleden. Een leuke opstap naar bijvoorbeeld de officiële KNLTB competitie of toernooien.

De interne padelcompetitie start 23 september t/m 22 december 2022.

Hoe werkt het?
Je mag zelf bepalen met wie je inschrijft, de enige voorwaarde is dat beide spelers padellid zijn van TPV Simpelveld en in het jaar van aanvang (2022) de leeftijd van tenminste 17 jaar hebben. Je schrijft je in per koppel van twee. Op basis van je niveau word je ingedeeld in een poule. Het is aan te raden, om een partner te kiezen die ongeveer hetzelfde niveau als jou heeft, zodat het evenwichtige wedstrijden worden. Je kunt zelf bepalen of jouw dubbelpartner een dame of heer is. De padelcommissie maakt de indelingen van de poules, waarbij we rekening houden met de ervaring van spelers. We streven naar een poule van beginners, gevorderden en de toppers. Alles hangt af van het animo en het aantal inschrijvingen. Uitgangspunt is om voor zoveel mogelijk leden een leuke competitie op te zetten, die aansluit bij hun niveau!

De wintercompetitie start vanaf 23 september t/m 22 december 2022. Afhankelijk van het succes kunnen we een vervolg inplannen in 2023.
We streven naar poules van 8 koppels, dat komt neer op 7 wedstrijden in ongeveer 3 maanden tijd. Bij deze interne clubcompetitie gaat het vooral om de fun, maar uiteindelijk ook om de eer. De titel van Padel Koning of Koningin 2022 !
De wedstrijden dienen zelf gepland te worden via het afhangsysteem. De poule tussenstanden en wedstrijduitslagen zijn te volgen via toernooi.nl. De duur van een wedstrijd is 1 uur, je telt de punten door tot bijvoorbeeld 10-6 of 14-7. Ballen regel je zelf.

Meer informatie volgt na de inschrijving en heb je tussendoor vragen? Neem dan vooral contact op.

De inschrijving sluit op 18 september 2022.
De inschrijfkosten voor deze Padel Wintercompetitie voor 2022 bedraagt       € 5,- per persoon / € 10,- per koppel. Klik op deze link om te betalen.

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op en stuur een mail met je gegevens (naam, telefoonnummer, dubbelpartner en speelsterkte) naar padel@tpvsimpelveld.nl, de betaling van de inschrijfkosten kunnen via deze betaallink.

Clubagenda