Stand van zaken – PADEL!

TPV Simpelveld is sinds 2020 bezig om padel in de club te realiseren. Wat is de stand van zaken?

 

7 juli – de bouw van de kooien verloopt voorspoedig, de mannen beginnen met de montage van het glas.

1 juli 2022, nadat het beton een periode heeft moeten uitharden en het voorbereiden van de wapening is er op 1 juli begonnen met het opbouwen van de padelkooien.

10 juni 2022, de betonvloer wordt gestort, langzaam maar zeker worden de padelbanen zichtbaar!

19 mei 2022, baan 6, is weg! We nemen definitief afscheid van 1 tennisbaan, waarbij de mooie herinneringen voor altijd blijven.

Kan een afbeelding zijn van boom en weg

16 Mei 2022 de officiële start van de bouw! Samen met de leden, de commissie het bestuur en de aannemer Tennpro hebben we stilgestaan bij dit heugelijke moment.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, staande mensen en buitenshuis

April 2022: de omgevingsvergunning is aanwezig! De bezwaartermijn gaat lopen. We wachten nog op de uitkomst van de aanvragen voor garantstelling SWS en BOSA Subsidie. In de tussentijd gaan we in gesprek met mogelijk banken en financieringsvoorstellen.

Maart 2022: met de garantstelling van de gemeente Simpelveld op zak kunnen we ook de volgende zaken oppakken: Garantstelling aanvragen bij de SWS, aanvraag Bosa-subsidie, aanvraag omgevingsvergunning. Al deze onderdelen zijn noodzakelijk om een definitieve financiering inzichtelijk te krijgen, welke we kunnen voorleggen tijdens een tweede ALV. Uiteindelijk gaat het erom dat de leden nog dienen in te stemmen met de manier waarop het bestuur de aanleg wenst te financieren.

Februari 2022: Tijdens de raadsvergadering van de gemeente Simpelveld is ingestemd met de garantstelling voor de financiering. Een akkoord dat langer op zich heeft laten wachten dan wij als vereniging hadden gehoopt. Hierdoor hebben de plannen helaas enorm veel vertraging opgelopen.

2021: realisatie van Padel is enkel mogelijk met garantstelling van de gemeente Simpelveld en de SWS, we gaan in gesprek met de gemeente om dit plan voor te leggen.

Juni 2021: Tijdens de ALV in juni 2021 wordt het plan goed gekeurd om binnen een vastgesteld budget 3 padelbanen te realiseren op baan 6. Dit is het begin van een nieuwe fase voor onze vereniging.

2020: de commissie is opgericht en gaat op onderzoek uit, wat zijn de mogelijkheden en de kosten? Is er genoeg draagvlak om dit plan te realiseren? Genoeg vragen, waar men mee aan de slag kan gaan!

Clubagenda