Tennismeetings Winter 22-23 / Doe mee!

Beste tennisliefhebbers!

Tennismeetings werd in het verleden georganiseerd door Wim Bisschoff. Om zijn traditie en betrokkenheid in Simpelveld in ere te houden, hebben we vorige jaar besloten zijn concept te combineren met het concept (wintercompetitie bij de clubs) van Event Serve. Ons doel is om nog meer tennisspelers samen te brengen. Dit was ook het doel van Wim en wij zetten dit voort.

Tennissers van alle verenigingen kunnen deelnemen aan deze leuke, gezellige en sportieve competitie. Vanwege het duidelijker en overzichtelijker plannen voor iedereen is er in de huidige opzet gekozen voor het spelen op tijd (2 x 1 uur per speeldag). Alle wedstrijden worden gespeeld in Tennishal Simpelveld te Simpelveld. De wintercompetitie wordt gespeeld in de maanden november, december 2022, januari, februari en tot en met maart 2023.

Klik hier en schrijf je in! 

UITLEG EVENT SERVE TENNISMEETINGS (vanaf 17 jaar en ouder)

 1. Inschrijven gaat via toernooi.nl kan in de categorieën heren -en damesdubbel, gemengd dubbel dien je je aan te melden met een vaste partner;
 2. Inschrijven mag in maximaal 2 categorieën;
 3. Op zaterdag wordt gespeeld vanaf 17.00 uur. Er wordt gespeeld op tijd (1 uur per wedstrijd). Op een zaterdagavond worden er in totaal 4 rondes gespeeld resp. 18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur. Men speelt 1 ronde, 1 ronde pauze en nog 1 ronde per avond.
 4. GEEF UW VERHINDERINGEN GOED DOOR BIJ HET INSCHRIJVEN! Dit is cruciaal voor een goede planning.
 5. Na alle inschrijvingen gaan we vaste speeldagen per poule vaststellen. We houden hierbij rekening met zoveel mogelijk verhinderingen. Bent u op een vaste speeldag verhinderd? Dan dient men zelf voor een vervanger te zorgen, de invaller mag alleen een gelijke of lagere speelsterkte hebben dan de vaste speler.
 6. Per 3 gewonnen games ontvangt u 1 punt. De winnaar van een wedstrijd ontvangt altijd minimaal 4 punten. Indien de wedstrijd met 1 game verschil eindigt, ontvangt de verliezende partij altijd een punt minder dan de winnaar (bv. 8-7 is 4-3). Gelijk spel is ALTIJD 3-3!
 7. Op elke zaterdag worden er door elk koppel twee wedstrijden gespeeld. Bij een volledig schema speel je 2 wedstrijden op een zaterdagavond, bijv. 18.00 en 20.00 of 19.00 en 21.00 uur.
 8. Inschrijfgeld dient gelijk met de inschrijving per Ideal te worden voldaan. Uiteraard ontvangt u het inschrijfgeld retour als een onderdeel niet doorgaat!

 

CATEGORIEEN

De categorieën waarin gespeeld wordt, zijn damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel.
Damesdubbel: 2 leagues, per league maximaal 7 koppels, schrijf je in per koppel.
Herendubbel: 2 leagues, per league maximaal 7 koppels schrijf je in per koppel.
Gemengd dubbel: 2 leagues, per league maximaal 7 koppels schrijf je in per koppel.
De indeling vindt plaatst op de gemiddelde speelsterkte per koppel. We streven erna bij de damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel twee leagues te maken.
Alle speelsterktes kunnen deelnemen. Als er meerdere leagues in een categorie zijn, wordt er ingedeeld op speelsterkte. Je speelt als koppel over de gehele competitie 6 poulewedstrijden en in februari 2022 een finale dag met nogmaals 2 wedstrijden.

In totaal is er slechts plaats voor 14 koppels per categorie: Damesdubbel, Gemengd Dubbel en Herendubbel dus VOL = VOL!

SPEELDATA (je speelt per 4 data zelf 1 van deze zaterdagen)

 1. Zaterdag 5 november, Zaterdag 12 november, Zaterdag 19 november, Zaterdag 26 november 2022,
 2. Zaterdag 3 december, Zaterdag 10 december, Zaterdag 17 december 2022, Zaterdag 7 januari 2023,
 3. Zaterdag 14 januari, Zaterdag 21 januari, Zaterdag 28 januari, Zaterdag 4 februari 2023
 4. Zaterdag 11 februari, Zaterdag 25 februari, Zaterdag 4 maart, Zaterdag 11 maart 2023

Zaterdag 18 maart 2023 afsluitende dag voor iedereen!!!
Op 18 maart 2023 is een afsluiting waarin alle deelnemers met en tegen elkaar spelen, onafhankelijk van niveau. Hierbij staat het idee van de Tennismeetings centraal: elkaar ontmoeten en samen tennissen tijdens een gezellig samenzijn. Er wordt op deze allerlaatste speeldag voor alle deelnemende spelers een heerlijk warm en koud buffet geserveerd.

KOSTEN
De kosten voor deelname aan 1 categorie zijn € 89,- per persoon (incl. halhuur en warm/ koud buffet op de laatste speeldag, 18 maart 2023).

De inschrijving sluit op woensdag 19 oktober 2022 om 23.59.

VRAGEN
Mail: toernooi@eventserve.nl

Clubagenda